miércoles, 5 de enero de 2022

Acta fundacional i estatuts

 A continuació, us exposem amb orgull l'acta fundacional i els estatuts de la nostra cooperativa: 

1. Acta fundacional

A continuació emplenarem l’acta Fundacional a Palma de Mallorca, a les 12.30 hores del dia 27 de setembre de 2021, compareixen en el centre educatiu CIDE les persones ressenyades a continuació, com a socis promotors, a l’objecte de constituir una cooperativa.

A tal efecte, els 21 socis de la cooperativa que es detallen a continuació:

-          Adrià Enric Artigues Guasp

-          Sandro Bauzà Castilla

-          Lucia Busquets Murcia

-         Sergio Castillo Llabrés

-          Andrea Comas Hernández

-          Noemí Del Toro Roszkowska

-          Gabriel Durán Comas

-          Roberto Fernández Del Barrio

-          Hugo Gaona Martínez

-          Alejandro Gómez Mas

-         Greicor Miguel Lebrón Servera

-          Martín León Arco

-         Jaime Llompart Homar

-          Santiago Luque León

-          Felix Martínez

-          Irene Montosa Rodríguez

-          Dylan Parker Sánchez

-          Olga Portal Sánchez

-          Alba Reyes Rodríguez

-          Hugo Vidal Garrido

-          Pablo Humboldt García

2. Estatuts

La societat es denominarà ”Cooperativa de Treball Associat Social Emprenedora (CTASE), S.Coop.”. Durada. La societat tindrà caràcter indefinit i s’iniciaran les operacions el dia en el qual s’atorgui l’escriptura de constitució. Domicili social. El domicili social està situat a Palma de Mallorca, carrer de l’Arner número 3, per ser aquest el lloc on radiquen la seva efectiva direcció i administració. Àmbit territorial. L’àmbit territorial d’activitat de la Societat Cooperativa és Palma de Mallorca (Illes Balears). Objecte social. La Cooperativa tindrà com a objecte social proporcionar als socis un lloc de feina estable mitjançant el treball de tots nosaltres al dur a terme projectes socials que consistiran en la prestació de serveis, majoritàriament esportives, relacionades amb la promoció de l’autonomia personal, la cohesió i socialització, la protecció a la joventut, la salut i el benestar, la igualtat de gènere i la reducció de les desigualtats. Adquisició de la condició de soci. Són socis els promotors d’aquesta Cooperativa que consten com a tals en l’escriptura de constitució. Obligacions dels socis. Els  socis estan obligats a acomplir els deures legals i estatutaris; a assistir a les reunions de l’assemblea general i dels altres òrgans als quals siguin convocats; a acomplir els acords vàlidament adoptats pels òrgans socials de la cooperativa; a participar en les activitats que desenvolupa la societat per acomplir la seva finalitat social; a guardar secret sobre els assumptes i dades de la cooperativa la divulgació dels quals puguin perjudicar els interessos socials lícits; a acceptar els càrrecs per als quals sigui elegit, llevat de causa justa d’excusa; a acomplir amb les obligacions econòmiques que li corresponguin; a no realitzar activitats competitives amb les activitats empresarials que desenvolupi la cooperativa, llevat d’autorització expressa del consell rector; a participar en totes les activitats formatives i educatives de la cooperativa; i, per últim, la responsabilitat del soci pels deutes socials està limitada a les aportacions al capital social que hagués subscrit.

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Presentación CTASE

I Torneig de pàdel benèfic

  Aquest dissabte 2 d’abril hem dut a terme el I Torneig benèfic de pàdel a les instal·lacions esportives del CampusEsport de la Universitat...